Monday

Gött att det är måndag ändå, har bara slöat sen jag kom hem från GHS ;) Skoldagen idag var okej men lite trög.. Alla är så trötta nu och så om det är dåligt väder bara en enda dag så blir man lite sådär smågrinig. Var hos skolsköterskan också och mätte mig, kollade rygg o vikt o sådär. Hade växt 1 mm, haha! Först mätte hon 158,3 men det tyckte hon inte kunde stämma eftersom jag var 158,7 förra gången. Men andra gången fick hon det till 158,8 som tur var, så krympt hade jag väl trots allt inte gjort.. Och ryggen var jättebra, skönt!
 
Red Annabell när jag kom hem och det var ännu värre idag.. Vet inte om det är att hon är pigg, spänd eller vad det är. Känns som en blandning om både och. Men det ska nog ändå inte bli några problem när vi ska tävla hoppning på onsdag för framåt går det, och fort ;) Får ta tag i dressyren efteråt, kanske försöka boka in en dressyrträning för rebecca med henne nu när jag inte kan träna med Soccan. 
 
Imorgon har vi teknik hela dagen medans alla andra är och tar sig runt milsspåret i Råda, vi har missat 5 tekniklektioner för våran lärare har varit sjuk men nu har dem fixat en vikarie som kunde komma. Dagen tar slut ungefär vid 12 och då ska allt fixas inför onsdag. 
 
/ Olivia

Kommentarer
Postat av: Emely

Hej!:) Jätte fin blogg ni har! Jag har just nu veckans blogg på min blogg, va gärna med!:)

Direkt länk: http://ponnidreams.blogg.se/2013/april/veckans-blogg.html#read

Förlåt om ni inte gillar sånna här kommentarer!

2013-04-29 @ 21:00:05
URL: http://ponnidreams.blogg.se
Postat av: Ida

Jätte fin blogg, kika gärna in på min! :D

2013-04-29 @ 21:23:16
URL: http://idamarkestig.blogg.se
Postat av: Ida

sv: Tack! :D

2013-04-29 @ 22:11:43
URL: http://idamarkestig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0