Helgen

Har haft en superbra helg nere i skåne. Åkte som sagt ner i fredags med ett stopp i ullared. Perfekt att köpa alla "bra att ha saker" som grimmor, vardagsschabrak osv!
 
Sedan i lördags så åkte vi då ner till Bollerup för att bekanta oss lite mer med Highway. Han var precis lika mysig som han verkade vara när vi var nere och hälsade på honom i Scandinavium. Gjorde iordning honom och så gick vi ner till ett utav ridhusen. Var någon slags aktion där samtidigt och Linda berättade att han kunde vara lite småkänslig för ljud och så. Va någon gång han hoppade till men sedan var det inte mer med de och han var helt lugn. Hon sa att de va så han brukade göra om han blev rädd, så de va ju inget så. 
 
När vi kom in i ridhuset så red hon först lite och sedan fick jag sitta upp. Han var väldigt mjuk och fin i munnen och man kände direkt hur välriden han var. Ridhuset vi red i hade lite halkigt underlag i ena änden så vi höll oss uppe på  en volt. Travade runt och bara kände hur han var och så. Till .en början segade han lite men Linda sa de att han brukade vila på helgerna och att han vande sig vid de så han var inte riktigt inställd på arbete. Fick lite tips på vad jag skulle tänka på och hur jag skulle rida. Men han var himla rolig att rida och mjuk och fin i steget så allt känns riktigt bra nu :)
 
//Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0