Hemma!

Kom precis hem efter en lååång dag! Allt har gått bra. Dagen började med att vi åkte upp till bollerup och mötte upp Bo och Linda. Mamma skrev på kontraktet och vi fick passet osv, Tog på Highway skydden och lastade på. Sedan åkte vi ganska snabbt. Han gnäggade en del i början och var lite spänd. Men de var inget konstigt alls var ju en ny transport, nya människor och han har nog mest åkt med andra hästar innan och inte själv. Men han lugnade sig efter en stund han var lite svettig på halsen och så, men att han var stressad och spänd + att det var varmt, 20 grader typ. 
 
När vi kom fram till stallet så lastade vi ut och han var spänd och lite stirrig. Men gick in i stallet  och tog av skydden och släppte ut honom i en av grushagarna. Tog nog inte änns 5 minuter från att vi lastat ur till han hade lugnat ner sig och betade lugnt på de lilla  gräset han hittade, som om han hade stått där hela dagen. Han och Cardatch nosade lite på varandra men Highway brydde sig mest om maten, haha! 
 
Nu står han iallafall i sin nya box och han verkade vara nöjd och glad när vi åkte därifrån så allt känns himla bra att allt funkade så bra!
 
Min fina, *smälter* ♥

Kommentarer
Postat av: Lovisa Guttman

Grattis!! ååh så himla fin och du är verkligen värd denna finis!!

2013-05-15 @ 22:23:44
Postat av: Patricia Fantini

Kul! :D

Svar: Ja :)
Matilda Scander

2013-05-17 @ 18:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0