Skara Hästsport

Kände mig mycket bättre nu på eftermiddagen så jag och mamma åkte iväg till skara Hästsport. Kollade lite på täcken och transportskydd bl.a. sedan så pratade vi lite på sadel och så. Fick provsitta en superfin och skön sadel från bates och både jag och mamma är överens om att det är en sån vi vill beställa till Highway!

Sedan så hade dem även erbjudande på sprenger stigbyglar så ett par sånna fick följa med hem :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Inte för att vara den som är den, men ni måste ju vänta tills hästen kommit innan ni kan köpa en sadel? Går ju knappt att bedöma om en sadel kommer passa bara genom bilder och att provsitta sadeln i butik. Väldigt fin häst du har fått iallafall :)

2013-05-04 @ 07:43:53
URL: http://Hmlpettersson.wordpress.com
Postat av: Susanne

Om Skara hästsport är seriösa, så borde ni få Prova ut en modell och inte bara beställa en utifrån vad de tror. En sadel skall ju passa även längs med ryggen så man kan inte bara förlita sig på ställbar bomvidd. Tycker ni skall passa på att prata med de som är på Bollerup o höra vad de haft för sadlar på honom. De borde veta vad för märken på sadlar som har en passande bomform för honom. Sadlar är en djungel, o det är inte kul med sadlar som inte passar, speciellt inte när man lagt mycket pengar på dom...

Kan tänka mig att ni har roligt med inköp av utrustning o så nu! Är inte farligt avundsjuk på dig, Vilken dröm du får uppleva! :-)

Svar: Det är inte bara ställbar bomvidd, dom har nog bra koll på vad de säger! Men självklart kommer vi kolla med bollerup också:)
Matilda Scander

2013-05-04 @ 19:38:29
URL: http://kveikja.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0